Δήλωση Ενδιαφέροντος

Αν όσα διαβάσατε σας φέρανε εδώ, τότε συμπληρώνοντας τη παρακάτω αίτηση, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία επικοινωνίας. Συμπληρώνοντας την Δήλωση Ενδιαφέροντος δεν σημαίνει πως αυτομάτως γίνεστε μέλος του Όφιου Ερμή.

Κατόπιν της συμπλήρωσης, θα λάβετε επικοινωνία και θα οριστεί συνάντηση είτε από κοντά είτε μέσω κάποιου ψηφιακού μέσου. Τα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούμε είναι: Zoom, Viber, Whatsapp, Facebook Rooms και Skype. Για να προχωρήσετε, θα πρέπει να γίνει μια γνωριμία μεταξύ του υποψήφιου και του υπεύθυνου που διαχειρίζεται τις δηλώσεις.

Και στις 2 περιπτώσεις, εφόσον συνεχίσει η διαδικασία, θα κληθείτε να υπογράψετε την Αίτηση Εισδοχής για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία. Ο Όφιος Ερμής κατά την επεξεργασία της αίτησής σας δύναται να σας ζητήσει περισσότερα στοιχεία όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Αν έχετε κάποια απορία και θέλετε να επικοινωνήσετε πριν προχωρήσετε στην αίτηση, συμπληρώστε εδώ την φόρμα επικοινωνίας. αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Ναούς της Κορρελλιανής Παράδοσης και την θέση του Όφιου Ερμή, δείτε εδώ.