Δηλώσεις Ενδιαφέροντος

Αν όσα διαβάσατε σας φέρανε εδώ, τότε συμπληρώνοντας τη παρακάτω αίτηση, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία επικοινωνίας. Συμπληρώνοντας την Δήλωση Ενδιαφέροντος δεν σημαίνει πως αυτομάτως γίνεστε μέλος του Όφιου Ερμή.

Κατόπιν της συμπλήρωσης, θα λάβετε επικοινωνία και θα οριστεί συνάντηση είτε από κοντά είτε μέσω κάποιου ψηφιακού μέσου. Τα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούμε είναι: Zoom, Viber, Whatsapp, Facebook Rooms και Skype. Για να προχωρήσετε, θα πρέπει να γίνει μια γνωριμία μεταξύ του υποψήφιου και του υπεύθυνου που διαχειρίζεται τις δηλώσεις.

Και στις 2 περιπτώσεις, εφόσον συνεχίσει η διαδικασία, θα κληθείτε να υπογράψετε την Αίτηση Εισδοχής για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία. Ο Όφιος Ερμής κατά την επεξεργασία της αίτησής σας δύναται να σας ζητήσει περισσότερα στοιχεία όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Αν έχετε κάποια απορία και θέλετε να επικοινωνήσετε πριν προχωρήσετε στην αίτηση, συμπληρώστε εδώ την φόρμα επικοινωνίας. αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Ναούς της Κορρελλιανής Παράδοσης και την θέση του Όφιου Ερμή, δείτε εδώ.

Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, συνεχίστε με τα στοιχεία επικοινωνίας και τέλος απαντήστε σε κάποιες σύντομες προσωπικές ερωτήσεις. 

Προσωπικά Στοιχεία

Separator
Separator
Συνεχίζουμε

Στοιχεία Επικοινωνίας

Separator
Separator
Συνεχίζουμε

Σύντομες Ερωτήσεις

Separator
Separator
Separator

Δηλώνω υπεύθυνα, ότι όλες οι ανωτέρω πληροφορίες είναι αληθείς και συναινώ για τη συλλογή, τήρηση, επεξεργασία και διαβίβαση των δεδομένων μου προσωπικού χαρακτήρα για τους σκοπούς και τις ανάγκες του Ναού του Όφιου Ερμή (Serpent of Hermes Full Temple), σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ε.Ε.)-G.D.P.R. (General Data Protection Regulation) 2016/679. Δηλώνω επίσης οτι ενημερώθηκα για την ύπαρξη δικαιώματος ανάκλησης της ως άνω χορηγηθείσας συγκατάθεσής μου, καθώς και ότι η άσκηση του δικαιώματος αυτού, εγγράφως με σχετική δήλωση προς το Ναό του Όφιου Ερμή(Serpent of Hermes Full Temple), επιφέρει αυτόματα τη διαγραφή μου από μέλος, εαν και εφόσον έχω γίνει δεκτός/ή.