Λειτουργία και Ωράριο Επικοινωνίας

Από τα μέσα Μαρτίου του 20ου έτους του Υδροχόου, η Ελλάδα έχει πληγεί από τον COVID-19, έναν ιό που προσβάλλει το αναπνευστικό μας με μεγάλη ευκολία εξάπλωσης. Για αυτόν τον λόγο οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα νέα Λειτουργία και Ωράριο Επικοινωνίας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες και τα διατάγματα του Κράτους, σεβόμενοι την υγεία όλων και την βαθιά μας πίστη στην Θεία Ενέργεια που βρίσκεται παντού και είναι άμεσα διαθέσιμη, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις φυσικές μας συνατήσεις μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Στις 5 Ιουνίου αρχίσαμε πάλι τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, την συνέχιση των δράσεων μας διατηρώντας όσα χτίσαμε στο διάστημα αυτό. Ο Όφιος Ερμή δρα στην Ελλάδα. Σέβεται όλες τις διαδικασίες και αποφάσεις του κράτους και για αυτό πάντα θα συμπορεύεται με αυτές.

Online Μαθήματα

Ο Ναός του Όφιου Ερμή συνεχίζει την λειτουργία του και δεν επηρεάζονται σε επίπεδο εσωτερικό όσο αφορά τομείς όπως Λειτουργία και Ωράριο Επικοινωνίας. Είχαμε αναστείλει τις συναντήσεις επί φυσικού αλλά τα μαθήματα και τα σεμινάρια συνεχίζονται κανονικά.

  • Μαθήματα Ιεροσύνης: σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο βαθμό Ιεροσύνης σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Ιθαγενούς Κορρελλιανής Παράδοσης της Wicca.
  • Ταρώ: ο πρώτος κύκλος μαθημάτων που ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Συνεχίζει κανονικώς και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη ενώ θα ξεκινήσει άμεσα και νέος πρώτος κύκλος.
  • Καμπάλα – Εισαγωγή & Κατανόηση: ένα εξάμηνο σεμινάριο με πολλές σημειώσεις και μελέτη. Αφορά σε μαθητές που επέλεξαν να έρθουν σε επαφή με ένα σύστημα αρκετά σύνθετο αλλά πολλές φορές απόμακρο από τη Wicca όπως έχει φτάσει στα αφτιά τους.
  • Reiki για προχωρημένα επίπεδα (Reiki Master /Kundalini): όπου η εκπαίδευση συνεχίζει και έχοντας κατανοήσει την εξ αποστάσεως θεραπεία στο δεύτερο επίπεδο, μαθαίνουν πως μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές αυτές εξ αποστάσεως.

είναι κάποια από τα πολλά σεμινάρια μας που συνεχίζονται.

Ωράριο Λειτουργίας

Η γραμματεία του Ναού λειτουργεί 9:00-17:00 καθημερινά και όλα τα μηνύματα και e-mails απαντιούνται στο διάστημα αυτό. Το πρόγραμμα μπορεί να επηρεαστεί σε περίπτωση που η επικοινωνία γίνει σε ημέρα καθημερινή αλλά Ιερή. Καθώς ο Ναός γιορτάζει τις 8 Ιερές Γιορτές της Wicca, οι ημέρες αυτές θεωρούνται αργίες. Η απάντηση σε οποιαδήποτε επικοινωνία λάβουμε, γίνεται την επόμενη ημέρα με προτεραιότητα.

Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεση μας.

Οι Επικεφαλής του Ναου

Λειτουργία και Ωράριο Επικοινωνίας