fbpx

Ναός του Όφιου Ερμή και Wicca

Αναφορικἀ προς τον Ναό Του Όφιου Ερμή

Ο Ναός του Όφιου Ερμή και Wicca; Όσοι ψάχνουν προσπαθούν να καταλάβουν και εμείς εδώ δίνουμε την εξήγηση. Ο Όφιος Ερμής εδρεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ακολουθούμε την Κορρελλιανή Παράδοση της Wicca· ωστόσο, δεν επικεντρωνόμαστε μόνο στις πρακτικές της Παράδοσης, καθώς αναγνωρίζουμε και άλλα πνευματικά μονοπάτια. Γι’ αυτόν τον λόγο, διαμορφώνουμε τις πρακτικές και τις διδαχές μας ανάλογα με τις ανάγκες μας, ούτως ώστε να μας φαίνονται όλα πιο γνώριμα.

Όφιος Ερμής της Κορρελλιανής Παράδοσης wicca αθήνα ελλάδα μαγεία coven Wicca Αθήνα WICCA wIcCa WiCCA Wiccan Wica

Τι είναι ο Ναός στη Κορρελλιανή Παράδοση της Wicca;

Ο Ναός Του Όφιου Ερμή είναι ένας επίσημος, λατρευτικός χώρος, ο οποίος έγκειται στην καθοδήγηση του δημιουργού του. Εντούτοις, ο Ναός αποσκοπεί στην εκμάθηση, στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται. Υπάρχει προκειμένου να εξυπηρετεί τα μέλη του και να τα διδάσκει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να προωθεί την πνευματική τους εξέλιξη και να προσφέρει έναν τόπο λατρείας, εκπαίδευσης και εθελοντικής εργασίας, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της κοινότητάς μας.

Όφιος Ερμής της Κορρελλιανής Παράδοσης

Πώς λειτουργούμε ως Ναός του Όφιου Ερμή

Εκτός από τη βασική λειτουργία του Ναού, εκτελούνται λατρευτικές τελετές, όπως τα οκτώ Sabbats και οι σεληνιακές τελετές ‒ γνωστές ως Esbats. Ασφαλώς, δεν λείπουν και οι επίσημες τελετές, όπως Μυήσεις στο Εξωτερικό και Εσωτερικό Κύκλο του Ναού μας, βαπτίσεις στη θρησκεία της Wicca, διαβατήριες τελετές, επέτειοι παντός είδους, γάμοι και λοιπές τελετές. Επίσης, ασχολούμαστε με την εκπαίδευση των ενδιαφερομένων, ώστε να φθάσουν στο πνευματικό επίπεδο το οποίο επιθυμούν.

Τα μέλη χωρίζονται στον Εξωτερικό και τον Εσωτερικό Κύκλο. Στον Εξωτερικό Κύκλο περιλαμβάνονται τα άτομα που δεν επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιεροσύνη. Στον Εσωτερικό Κύκλο, αποτελείται από τα μυημένα μέλη του Ναού και την Ιεροσύνη της Παράδοσης. Ιερέας/Ιέρεια χρίζεται ένα άτομο κατόπιν απαιτητικής εκπαίδευσης, μεγάλης πείρας και μετά από απόφαση του Κορρελλιανού Συμβουλίου.

Όφιος Ερμής της Κορρελλιανής Παράδοσης Wicca Αθήνα WICCA wIcCa WiCCA Wiccan Wica

Πού βρίσκεται ο Ναός μας

Ο Όφιος Ερμής της Κορρελλιανής Παράδοσης μας εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτει χώρο ανάλογο για τον σκοπό αυτόν. Παράλληλα, λειτουργεί και η έδρα μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς όμως να διαφέρει. Παρακαλούμε, για όποιες τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειάζεστε, όπως μας αποστείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ναός του Όφιου Ερμή και Wicca ελλάδα wicca αθήνα ναός coven Wicca Αθήνα WICCA wIcCa WiCCA Wiccan Wica

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα των Συν – Επικεφαλής του Ναού “Όφιος Ερμής

Ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης υπήρξε Γενικός Διευθύνων του Ναού της Ιερής Φλόγας, του πρώτου Κορρελλιανού Ναού στην Ελλάδα. Μυήθηκε στον Βαθμό του Αρχιερέα στις 31/08/2008. Έκτοτε, αποκτώντας εμπειρία σε διάφορους τομείς (Θεραπεία, Μαντεία, Τελετουργική Μαγεία), συνεχίζει την εκπαίδευση και τη μύηση ατόμων που αναζητούν το μονοπάτι της Wicca και της Κορρελλιανής Παράδοσης. Ίδρυσε τον Ναό του Όφιου Ερμή απαντώντας στο κενό που υπήρχε στην Ελλάδα. Έτσι, αγκάλιασε όλους τους Ιερείς που είχαν μυηθεί στο παρελθόν συντάσσοντας έτσι ένα Ιερετείο με μέλη και από τους 3 βαθμούς, Το αποτέλεσμα ήταν να μπορεί έτσι να καλύψει τις ανάγκες εκπαίδευσης που προέκυψαν.

Η Αρχιέρεια Θάλεια Σαμαρά μυήθηκε στην Κορρελιανή Παράδοση το 2013 από τον Αρχιερέα του Ναού, Κωνσταντίνο Φωτιάδη. Έκτοτε συνεχίζει να εξερευνεί τα μονοπάτια της γνώσης και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Ναό εκπαιδευτικά και μυητικά. Υπήρξε στιλοβάτης στη προσπάθεια θεμελίωσης του Ναού και λειτουργεί ως υπεύθυνη για την Βόρεια Ελλάδα. Ο Όφιος Ερμής μπόρεσε μέσω της συμβολής της να αναπτυχθεί και να συνεχίσει τη παρουσία του εξυπηρετώντας τις ανάγκες όλων.

wicca αθήνα ελλάδα ελλάδα wicca coven Ναός του Όφιου Ερμή και Wicca

Θέλετε να γίνετε μέλος του Ναού;

Αν λάβατε την απάντηση πως γίνεται να συμπνέουν έννοιες όπως: “Ναός του Όφιου Ερμή και Wicca” και να συνδυάζονται τότε έχετε απαντήσει στην ερώτηση.
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής παντώντας για να δείτε online εδώ.