fbpx
litha ritual sabbat wicca correllian tradition παγανισμος

Την Παρασκευή 23/6 στις 20.00, θα μαζευτούμε για να γιορτάσουμε μαζί το Θερινό Ηλιοστάσιο.

🌻 Εναρμονίσου με την τη μαγεία του Καλοκαιριού! 🌻

Βρες τον δρόμο σου για το Μαγικό Βασίλειο του Μεσοκαλόκαιρου, όπου οι ζωντανές ενέργειες της φύσης συγχωνεύονται με τις αιθέριες δυνάμεις του Ήλιου. Το Litha, γνωστό και ως Θερινό Ηλιοστάσιο, σε καλεί να εμβαθύνεις σε μια μαγική τελετή που τιμά την κορύφωση της δύναμης του Ήλιου και τις άφθονες ευλογίες της Γης. Με ανοιχτές αγκάλες, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις σε αυτή την ιερή γιορτή της Wicca και να ανακαλύψεις τα θαύματα που κρύβει.

🔥 Βρες την Εσωτερική σου Φλόγα:

Το Litha είναι μια εποχή που ο Ήλιος φτάνει στο ζενίθ του, ρίχνοντας τις χρυσές ακτίνες του στον κόσμο. Καθώς συγκεντρωνόμαστε με ευλάβεια, ανάβουμε την ιερή φωτιά μέσα μας, συμβολίζοντας τη δική μας πνευματική ανάπτυξη και φώτιση. Ήρθε η ώρα να βιώσεις τη μεταμορφωτική δύναμη της φωτιάς καθώς διοχετεύουμε την ενέργειά της για να καθαρίσουμε, να εξαγνίσουμε και να ανανεώσουμε τις προθέσεις μας.

🍃 Αξιοποιήστε την Αρχαία Σοφία:

Το Litha κουβαλάει μια πλούσια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Λάβε μέρος στη γιορτή μας για να εμβαθύνεις στην αρχαία σοφία των Προγόνων μας, αντλώντας από τη βαθιά γνώση τους για την ενέργεια του Ήλιου και τις ισχυρές δυνάμεις της θερινής περιόδου. Μέσα από την αφήγηση, τις τελετουργίες και τη μαντεία, συνδεόμαστε με τη διαχρονική σοφία που βρίσκεται μέσα μας και ενισχύουμε τον δεσμό μας με το παρελθόν.

💫 Αφύπνισε τη διαίσθησή σου:

Κατά τη διάρκεια αυτής της μαγικής περιόδου, σας ενθαρρύνουμε να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας, ξεκλειδώνοντας τις διαισθητικές σας ικανότητες και αγκαλιάζοντας τα μυστικιστικά ρεύματα που ρέουν μέσα στο σύμπαν. Πάρε μέρος σε διαλογιστικές πρακτικές, συνδέσου με τον Εσώτερο Εαυτό σου και ανακάλυψε τις βαθιές ιδέες που περιμένουν να αποκαλυφθούν.

🌈 Γιόρτασε την αφθονία της ζωής:

Το Litha είναι μια στιγμή γιορτής και ευγνωμοσύνης για τα άφθονα δώρα που μας προσφέρονται. Έλα μαζί μας να εκφράσουμε τη βαθιά μας εκτίμηση για την τροφή, την ανάπτυξη και τη ζωτικότητα που μας περιβάλλουν. Μέσα από το γλέντι με εποχιακές απολαύσεις και τη συμμετοχή σε χαρούμενη συντροφικότητα, τιμούμε την αφθονία της ζωής και δημιουργούμε μακροχρόνιους δεσμούς με τους συνανθρώπους μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι.

✨ Ενστερνίσου τη μαγεία του Litha:

Όπως ο Ήλιος λάμπει με την φλογερή λάμψη, έτσι και η μαγεία του καλοκαιριού μας τυλίγει. Λάβε μέρος στο τελετουργικό και βυθίσου στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Litha, όπου οι αρχαίες παραδόσεις συνδυάζονται με  τη σύγχρονη πνευματικότητα. Μαζί, θα αξιοποιήσουμε τις ακτινοβόλες ενέργειες του Ήλιου, θα επικοινωνήσουμε με τον φυσικό κόσμο και θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης, μεταμόρφωσης και ενότητας.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με την τελετή:

  • Ενδυμασία: Πέρα από τους τελετουργούς που θα φορούν την τελετουργική ενδυμασία τους (εσθήτα, άμφιο, κτλ.), οι συμμετέχοντες καλούνται να φοράνε άνετη ενδυμασία σε ζεστές αποχρώσεις όπως για παράδειγμα κόκκινες, πορτοκαλί, κίτρινες ή λευκές αποχρώσεις
  • Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 20.00
  • Τόπος: Αθήνα

Πληροφορίες για τους τελετουργούς:

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 18/6 για τους συμμετέχοντες, έως και 10/6 για όσους επιθυμούν να λάβουν τελετουργικό ρόλο.

Όσοι έχουν τελετουργικό ρόλο να γνωρίζουν πως θα πραγματοποιηθεί 1 πρόβα όλης της τελετής και συζήτησης της τελετής για την οποία θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία συνάντησης.

Την ημέρα της τελετής, οι τελετουργοί θα ‘ναι 1 ώρα νωρίτερα για μια επανάληψη και την προετοιμασία του χώρου.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχ. Κωνσταντίνο ως υπεύθυνο της τελετής.