Δήλωση Συμμετοχής σε Σεμινάρια

Μετά την συμπλήρωση της φόρμας δήλωσης, θα λάβετε επικοινωνία με e-mail από το info@serpentofhermes.com. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μέχρι την επόμενη εργάσιμη, ελέγξετε την αλληλογραφία σας στους φακέλους spam/ junk (/ ανεπιθύμητη αλληλογραφία). Για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να αποθηκεύσετε ως ασφαλή διεύθυνση την παραπάνω.

Πιο αναλυτικά:

Σεμινάρια Reiki

Τα σεμινάρια Reiki πραγματοποιούνται από μέλη του Κορρελλιανού Τάγματος Reiki και στο τέλος της εκπαίδευσης σας λαμβάνετε πιστοποιητικό Παρακολούθησης, το εγχειρίδιο του εκάστοτε σεμιναρίου και έναν κρύσταλλο προσωπικά συντονισμένο σε σας και στον βαθμό που εκπαιδευτήκατε.

Προς το παρόν, οι Δάσκαλοι που πραγματοποιούν τα σεμινάρια είναι:

  • Σταύρος Ντάντος – Kundalini Reiki Master
  • Ιωάννα Κασάμποβα – Kundalini Reiki Master
  • Θάλεια Σαμαρά – Kundalini Reiki Master
  • Κωνσταντίνος Φωτιάδης – Lightarian Reiki Master

Τα σεμινάρια γίνονται στην έδρα μας στην Κυψέλη και στην Θεσσαλονίκη τηρώντας όλους τους κανονισμούς περί Covid-19.

Σχετικά με τις ημερομηνίες διαθεσιμότητας, όταν δηλώσετε συμμετοχή θα ενημερωθείτε αποκλειστικά βάσει διαθεσιμότητας για το πρώτο διαθέσιμο σεμινάριο Reiki της δήλωσης σας.

Usui Ryoho Reiki – Πρώτος ΒαθμόςΑνακαλύψτε και συνδεθείτε με την αρχαία Θεραπευτική μέθοδο του Reiki που ξανα ανακάλυψε ο Dr. Mikao Usui. Μάθετε την θεραπεία που χρησιμοποίησαν μεγάλοι Μήστες και βοηθήστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.6 ώρες (γίνεται Σαββατοκύριακα και είναι 2 τρίωρες διαλέξεις όπου τελούνται και οι συντονισμοί)
Usui Ryoho Reiki – Δεύτερος ΒαθμόςΠροχωρήστε το ταξίδι σας στηναρχαία Θεραπευτική μέθοδο του Reiki που ξανα ανακάλυψε ο Dr. Mikao Usui. Μάθετε πώς να διοχετεύετε την θεραπεία που χρησιμοποίησαν μεγάλοι Μήστες και βοηθήστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας και από απόσταση. Γνωρίστε τα σύμβολα που δόθηκαν και βοηθούν στην θεραπεία τόσο σε φυσικό όσο και σε συναισθηματικό & ψυχολογικό επίπεδο.6 ώρες (γίνεται Σαββατοκύριακα και είναι 2 τρίωρες διαλέξεις όπου τελούνται και οι συντονισμοί)
Usui Ryoho Reiki – Τρίτος ΒαθμόςΠροχωρήστε το ταξίδι σας στηναρχαία Θεραπευτική μέθοδο του Reiki που ξανα ανακάλυψε ο Dr. Mikao Usui. Μάθετε πώς να συντονίζετε την θεραπεία που χρησιμοποίησαν μεγάλοι Μήστες και βοηθήστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας να γνωρίσουν και αυτοί το δώρο της Θεραπευτικής Δύναμης του Reiki. Βοηθήστε τη ψυχή να αποκαταστήσει τα κομμάτια που τα τραύματα που βιώσατε της στέρησαν.6 ώρες (γίνεται Σαββατοκύριακα και είναι 2 τρίωρες διαλέξεις όπου τελούνται και οι συντονισμοί)
Kundalini Reiki – Πρώτος ΒαθμόςΣυνδυάστε την θεραπευτική δύναμη του Παραδοσιακού Reiki με την αρχέγονη δύναμη που κρύβεται μέσα σας και ακούει στο όνομα Kundalini. Νιώστε τη Δημιουργική Φλόγα να συνδέεται με το Reiki και να δυναμώνει κάθε θεραπεία σας. 2 ώρες ( γίνεται σε συνδυασμό με τους 3 βαθμούς Kundalini Reiki και είναι 2 ώρες ανά βδομάδα ώστε να προλαβαίνει ο οργανισμός να εναρμονίζεται στις ενέργειες της Kundalini)
Kundalini Reiki – Δεύτερος ΒαθμόςΕξελίξτε τη σύνδεση της θεραπευτικής δύναμης του Παραδοσιακού Reiki με την αρχέγονη δύναμη που κρύβεται μέσα σας και ακούει στο όνομα Kundalini. Νιώστε τη Δημιουργική Φλόγα να συνδέεται με το Reiki και να δυναμώνει κάθε θεραπεία σας και εσάς να ενδυναμώνετε σε όλα τα επίπεδα.2 ώρες ( γίνεται σε συνδυασμό με τους 3 βαθμούς Kundalini Reiki και είναι 2 ώρες ανά βδομάδα ώστε να προλαβαίνει ο οργανισμός να εναρμονίζεται στις ενέργειες της Kundalini)
Kundalini Reiki – Τρίτος ΒαθμόςΜάθετε να διοχετεύετε την συνδυασμένη δράση του Παραδοσιακού Reiki και της ενέργειας Kundalini με έναν τρόπο που θα σας επιτρέπει να δίνετε το δώρο αυτό σε άλλους και παράλληλα να ενισχύσετε την προσωπική σας εξέλιξη θεραπεύοντας τα Καρμικά σας Βάρη.2 ώρες ( γίνεται σε συνδυασμό με τους 3 βαθμούς Kundalini Reiki και είναι 2 ώρες ανά βδομάδα ώστε να προλαβαίνει ο οργανισμός να εναρμονίζεται στις ενέργειες της Kundalini)
Celtic Reiki – Βαθμός ΔιδασκάλουΣυνδυάστε την θεραπευτική δύναμη του Παραδοσιακού Reiki με τα αρχαία σύμβολα των Κελτών. Νιώστε τη δύναμη της Φύσης να ενώνεται και να διοχετεύεται μέσω του Reiki σε κάθε σας θεραπεία. 2 ώρες (Πραγματοποιείται εφάπαξ σε σεμινάριο που τελείται μαζί με την πραγματοποίηση της εκπαίδευσης στα σύμβολα του συστήματος)
Sheikim Reiki – Βαθμός ΔιδασκάλουΣυνδυάστε την θεραπευτική δύναμη του Παραδοσιακού Reiki με τα αρχαία Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά. Νιώστε τη δύναμη της Νεκρομαντικής θεραπευτικής να ενώνεται και να διοχετεύεται μέσω του Reiki σε κάθε σας θεραπεία. 2 ώρες (Πραγματοποιείται εφάπαξ σε σεμινάριο που τελείται μαζί με την πραγματοποίηση της εκπαίδευσης στα σύμβολα του συστήματος)
Karuna Ki Reiki – Βαθμός ΔιδασκάλουΣυνδυάστε την θεραπευτική δύναμη του Παραδοσιακού Reiki με τη δύναμη των ξωτικών. Νιώστε τη δύναμη του αλλόκοσμου να συνδέεται μαζί σας, να ενώνεται και να διοχετεύεται μέσω του Reiki σε κάθε σας θεραπεία. 2 ώρες (Πραγματοποιείται εφάπαξ σε σεμινάριο που τελείται μαζί με την πραγματοποίηση της εκπαίδευσης στα σύμβολα του συστήματος)

Σεμινάρια Διαρκείας

Τα σεμινάρια Διαρκείας ξεκινούν κάθε Νοέμβρη, Φλεβάρη, Μάη και Αύγουστο και τα μαθήματα που είναι διαθέσιμα έχουν ως Εισηγητές ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και πρακτική εφαρμογή ώστε να μπορούν να σας μεταφέρουν την ουσία της κάθε ενότητας που θα εκπαιδευτείτε.

Τα σεμινάρια Διαρκείας έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά και με τις ανάλογες παρουσιάσεις ώστε να σας γίνουν εύκολα αντιληπτές οι έννοιες.

Στα σεμινάρια για την Αρωματοθεραπεία & Βοτανολογία, θα γνωρίσετε τους εισηγητές μας: Ζωή Αναστοπούλου και Σταύρο Ντάντο που έχουν εντρυφήσει. Τόσο η Ζωή με τις σπουδές της στη Βιολογία και ο Σταύρος στο Γεωπονικό Αθηνών, με την αγάπη τους για την Βοτανολογία θα σας δώσουν πολλά και χρήσιμα εργαλεία κατανόησης.

Στα σεμινάρια για τη Καμπάλα, ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης έχοντας εκπαιδευτεί χρόνια στις έννοιες του Δέντρου της Ζωής, θα σας εισάγει στον κόσμο της εσωτερικής μελέτης των συμβόλων και της ερμηνείας ενός φαινομενικά σύνθετου συστήματος που είναι η Καμπάλα. Παράλληλα, για όσους επιλέξουν τα μαθήματα για τη Ταρώ, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα σύμβολα των καρτών, στην ιστορία αυτής και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους μέσα από ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης αλλά και ενός εργαλείου που δεν είναι μόνο για την μελλοντολογία.

Τα σεμινάρια Αρωματοθεραπείας και Βοτανολογίας θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβρη.
Τα σεμινάρια Καμπάλα: Εισαγωγή και Κατανόηση ξεκινά 14 Δεκέμβρη.
Ο Πρώτος Κύκλος Ταρώ θα ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου.

Δηλώσεις συμμετοχών:
Για τα σεμινάρια Αρωματοθεραπείας μέχρι 27 Νοεμβρίου
Για τα σεμινάρια Καμπάλα: Δηλώσεις μέχρι 30 Νοεμβριου
Για τον Κύκλο της Ταρώ μέχρι 27 Δεκεμβρίου

Αρωματοθεραπεία και Βοτανολογία Μέσα από ένα ταξίδι 17 μαθημάτων, καλείστε να γνωρίσετε την Φυσιολογία των Φυτών, να γνωρίσετε πώς επικοινωνούν μεταξύ τους και με τα άλλα βασίλεια. Θα δείτε τη προσφορά των φυτών στο περιβάλλον και στον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Ενώ θα κατανοήσετε τα «σώματα» των φυτών: φυσικό, αιθερικό, ενεργειακό- πρανικό και τη προσπάθεια των Φυτών να κατακτήσουν, σε αυτόν τον κύκλο ενσαρκώσεως τους, του συναισθηματικού και του αστρικού φορέα βιώνοντας εμπειρίες συναισθημάτων.
Θα κατανοήσετε επίσης τι είναι η ομαδική ψυχή και συνείδηση των Φυτών, η σύνδεσή τους με τις ενέργειες της Γης και των άλλων πλανητών.
34 ώρες (17 μαθήματα διάρκειας 2 ώρες έκαστο)
Καμπάλα – Εισαγωγή & ΚατανόησηΟ κόσμος της Καμπαλά είναι ένας άγνωστος για τους αρχάριους κόσμος, γεμάτος ορολογίες και νοήματα, σχήματα και γράμματα χωρίς κάποιο νόημα. Μέσα σε 6 μαθήματα με πολλές σημειώσεις, ο μαθητής έρχεται να αποκωδικοποιήσει και να μπορέσει να κατανοήσει τις βασικές αρχές του δαιδαλώδους παζλ που λέγεται Καμπαλα.
Τα σεμινάρια πλέον γίνονται από τον Κύκλο του Απόλλωνα, δείτε εδώ.
18 ώρες (6 μηνιαία μαθήματα από 3 ώρες)
Ταρώ – Πρώτο ΈτοςΣτα μαθήματα του πρώτου κύκλου θα δουλέψουμε τον αποσυμβολισμό και την βαθυτερη κατανόηση των αρχετυπικών εννοιών της κλασικής τράπουλας Ταρώ (Rider-Waite) ενώ στον δεύτερο θα μπορείτε να βρείτε τη τράπουλα που σας εκφράζει με αυτή που εσείς θέλετε.
Ο Πρώτος Κύκλος των 13 μαθημάτων θα περιλαμβάνει αποσυμβολισμό των καρτών της Μεγάλης Αρκάνας, την εννοιολογική ερμηνεία της Μικρής  καθώς και 2 βασικά ριξίματα.
Ο Δεύτερος Κύκλος θα αφορά σε εμβάθυνση εννοιών και χρήση της τράπουλας τόσο για συμβουλευτική όσο και για μαντεία. 
Τα σεμινάρια πλέον γίνονται από τον Κύκλο του Απόλλωνα, δείτε εδώ.
75 ώρες (25 μαθήματα των 3 ωρών)