Εορτασμός Πανσελήνου Ιουνίου

Εορτασμός Πανσελήνου Ιουνίου

πανσεληνος ιουνιου φεγγαρι της φραουλας πανσεληνος στον τοξοτη esbat εορτασμος wicca correllian

Κάθε μήνα στην Πανσέληνο μαζευόμαστε για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε την Μητέρα και όλα όσα μας προσφέρει, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη μας.

Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να μαζευτούμε και να βιώσουμε όλοι μαζί τις ενέργειές της.

Η Πανσέληνος Ιουνίου, γνωστή ως Strawberry Moon ή Φεγγάρι της Φράουλας, επειδή συμπίπτει με την συγκομιδή φράουλας στο Βόρειο Ημισφαίριο. Φέτος, το Φεγγάρι της Φράουλας θα συμβεί στις 4 Ιουνίου και συμπίπτει με το ζώδιο του Τοξότη. Είναι μια Πανσέληνος ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς η ενέργειά της εμποτίζει το πνεύμα μας με ελπίδα, χαρά και απεριόριστες δυνατότητες.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μας καλεί να ξεκινήσουμε μια αναζήτηση αυτογνωσίας και διεύρυνσης. Αναζωπυρώνει το πάθος μας για εξερεύνηση, ωθώντας μας να βγούμε εκτός του πεδίου της άνεσής μας και να αγκαλιάσουμε νέες εμπειρίες. Υπό την επιρροή της, μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε την αλήθεια, τόσο μέσα μας όσο και στον κόσμο γύρω μας.

Ακριβώς όπως οι ώριμες φράουλες που συμβολίζουν την αφθονία και τη γλύκα, αυτό η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια εποχή αφθονίας και ολοκλήρωσης. Μας παροτρύνει να αγκαλιάσουμε τους καρπούς των κόπων μας και να γιορτάσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει στο ταξίδι μας. Μας υπενθυμίζει να απολαμβάνουμε τις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής, ενδίδοντας στις απλές απολαύσεις που μας φέρνουν ευτυχία.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κοσμικού χορού του Φεγγαριού της Φράουλας στον Τοξότη, αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να συνδεθούμε με την ενέργειά της. Σκεφτόμαστε τα όνειρά μας, τις επιθυμίες μας και τις απεριόριστες δυνατότητες που βρίσκονται μπροστά μας. Αγκαλιάζουμε το πνεύμα της περιπέτειας, αφήνοντας τις περιοριστικές πεποιθήσεις και επιτρέποντας στο λαμπερό φως της Πανσελήνου Ιουνίου να μας οδηγήσει προς την εκπλήρωση της ύψιστης δυνατότητάς μας.

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 21.00, θα βρεθούμε, είτε δια ζώσης στην έδρα του Ναού είτε online μέσω zoom, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Θα αναμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας μέχρι το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Το event αφορά τα μέλη της Περιφέρειας Α.