Ανακοίνωση Αναγνώρισης – Σύστασης Συλλόγου

Ανακοίνωση Αναγνώρισης – Σύστασης Συλλόγου

Ανακοίνωση Αναγνώρισης – Σύστασης Συλλόγου

wicca αναγνώρισης ελλάδα αθήνα θεσσαλονικη coven ομάδες Όφιου Ερμή

Προς όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα νέα της Αναγνώρισης μας:

Με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία, σε αυτή την Ιερή Hμέρα του Θερινού Ηλιοστασίου θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα ευχάριστα νέα μας!

Έγινε πραγματικότητα λοιπόν, και πλέον ο Ναός του Όφιου Ερμή δημιούργησε το δικό του πολιτιστικό Σύλλογο που εξερευνά την θρησκευτική ουσία της Wicca και του Παγανισμού εν γένει, τον Σύλλογο των Φίλων του Φιλοσοφικού Πνεύματος του Όφιου Ερμή! Ένα πρώτο βήμα αναγνώρισης ώστε να μπορέσουμε να αξιώσουμε τα δικαιώματα που εκφράζουν και αντιστοιχούν σε όλους τους ακολούθους της Wicca στην Ελλάδα.

Μέσα από μια σειρά δράσεων φιλοδοξούμε να παρέχουμε σε όσους το επιθυμούν ένα ποιοτικό και υψηλό επίπεδο γνώσεων, μέσα από Σεμινάρια και φυσικά τις αντίστοιχες Πιστοποιήσεις και μέσα από την Κορρελλιανή Παράδοση της Wicca που τόσο μας έχει στηρίξει και αναγνωρίσει από το 2017 ως Ναό και ευελπιστούμε στην θετική αλληλεπίδραση και ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων, ιδεών για όλους όσους νιώθουν αυτή την ανάγκη!

Το γενικό καταστατικό λειτουργίας μας είναι διαθέσιμο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε και εγκρίθηκε η αίτηση σύστασης Συλλόγου και δίνεται αντίγραφο αυτού σε όλα τα Τακτικά μέλη. Τα Αρωγά και τα Επίτιμα του Συλλόγου όπως αυτά καθορίζονται από το Καταστατκό είναι σε θέση να γνωρίζουν και να λάβουν αντίγραφο του Καταστατικού αφού υποβάλλουν αίτημα στην Γραμματεία του συλλόγου είτε με e-mail στο info@serpentofhermes.com είτε γραπτώς στην έδρα μας στην Θεσσαλονίκη. 

Ευελπιστούμε σύντομα να επιτραπεί από το κράτος η δυνατότητα ελεύθερων εκλογών στους συλλόγους και να προχωρήσουμε και στην πρώτη επίσημη Γενική Συνέλευση μας όπου θα εκλεχθεί το Δ.Σ. που θα προχωρήσει για την επόμενη 5-ετία το όραμα και τις δράσεις μας. 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*