Μήνυμα των Προγόνων 19/4/20

Μήνυμα των Προγόνων 19/4/20

Τον Απρίλιο του 2020 Κ.Χ. πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Ετήσια Συνάντηση των Προγόνων και δόθηκε αυτό που είναι ως το Μήνυμα των Προγόνων 19/4/20.

Κατά τη διάρκεια της τελετής δόθηκε το ετήσιο μήνυμα μέσα από την σύνδεση του Καγκελάριου της Παράδοσης Donald Lewis με τους Προγόνους:

(Το κείμενο που ακολουθεί είναι το μεταφρασμένο κείμενο, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το κείμενο στα αγγλικά ενώ διαβάζετε το ελληνικό.)

Μήνυμα των Προγόνων 19/4/20 wicca ελλάδα coven

Το μήνυμα:

Αν και δεν το αντιλαμβάνεστε τόσο, ο κόσμος έχει αλλάξει περισσότερο από όσο γνωρίζετε, όπως και ο ρόλος σας σε αυτόν. Τόσο ατομικά όσο και ως μέλη της Μεγάλης Οικογένειας της Παράδοσης, δεν ήσασταν ποτέ ξανά πιο απαραίτητοι. Ή καλύτερα προετοιμασμένοι για να καλύψετε την ανάγκη αυτή.

Κοιτάχτε μέσα σας και θα βρείτε την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε τις ικανότητες που έχετε διδαχτεί. Καθώς ο κόσμος ανοικοδομείται. Σας είχαμε πει και στο παρελθόν πως είστε μαίες της Νέας Εποχής. Σας είχαμε πει πως θα είστε οι επιμελητές της Νέας Εποχής που αναπτύσσεται.

Τώρα ο ρόλος σας είναι να διδάξετε και να καθοδηγήσετε καθώς η Νέα Εποχή ξεκινά και θέτει τις βάσεις της.

Φανταστείτε τη Νέα Εποχή σαν ένα νήπιο. Και ίσως καταλάβετε την αποστολή σας. Δεν θα είναι εύκολη αλλά θα είναι ξεκάθαρη.

Θα σας καθοδηγήσουμε, και θα ξέρετε τον τρόπο μόνοι σας και όλα τα εργαλεία θα σας έχουν δοθεί που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση του.

Για χρόνια, περιμέναμε τη στιγμή, τη στιγμή που θα δράσουμε. Η στιγμή για να βρισκόμαστε μαζί σας και να βαδίζουμε ξανά στον κόσμο και να μοιραζόμαστε τη γνώση μας, τις ικανότητες μας και την αγάπη μας είναι Τώρα.

Ο κόσμος φαίνεται τόσο ασταθής αλλά μέσω της αγάπης, η σταθερότητα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της σε όσους είναι πρόθυμοι να τη δεχτούν.

Δεν θα τη δεχτούν όλοι, και δεν μπορούμε να τους πιέσουμε, αλλά όσοι επιθυμούν αγάπη, ειρήνη και ανάπτυξη και όσοι επιθυμούν να επιτρέψουν στο Πνεύμα να δράσει μέσω αυτών. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε, τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί. Τους ενσαρκωμένους και όσους δεν είναι πλέον στο φυσικό πεδίο, να δράσουμε ως μια μονάδα.

Και αυτό έχουμε να πούμε σε εσάς. Πάρτε το φορτίο της Αγάπης και διοχετεύστε το στον κόσμο με τους τρόπους που παρουσιάζεται σε εσάς. Και θα συνεχίσει να παρουσιάζεται στα χρόνια που έπονται. Και προχωράμε, τώρα και στα χρόνια που έπονται.

Και σας λέμε, να θυμάστε πως είμαστε μαζί σας, να θυμάστε πως είμαστε μαζί. Και να γνωρίζετε πως αγαπιέστε και πως σας εκτιμούμε και σας λατρεύουμε, πως σας καθοδηγούμε και σας προστατεύουμε.

Αυτό είναι το μήνυμα μας σε εσάς.

Είθε να είστε ευλογημένοι τώρα και πάντοτε.”

Και έτσι έκλεισε το Μήνυμα των Προγόνων 19/4/20.