Συναντήσεις Γνωριμίας

Συναντήσεις Γνωριμίας

Οι Συναντήσεις Γνωριμίας ανέκαθεν εξυπηρετούσαν στην καλύτερη γνωριμία και επικοινωνία μεταξύ των εκπροσώπων ενός συστήματος με αυτούς που ενδιαφέρονται να το γνωρίσουν.

Και εμείς ως Ναός μοιραζόμαστε αυτόν το στόχο και ενθαρρύνουμε τέτοιου είδους συναντήσεις.

Το Σεπτέμβριο του 2017 ιδρύθηκε επίσημα ο Ναός του Όφιου Ερμή λαμβάνοντας και την Χάρτα Αναγνώρισης από την Κορρελλιανή Παράδοση της Wicca. Έπειτα από κόπους χρόνων ξεκινήσαμε επιτέλους το έργο μας. Ιερείς όλων των Ιερατικών Βαθμών της Wicca και από πολλά μέρη της Ελλάδας ήρθαν κοντά μας για να καλύψουμε μαζί ένα κενό που είχε δημιουργηθεί.

Αμέσως σχεδόν είχαμε αιτήματα για γνωριμία και συναντήσεις!

Σε κάθε συνάντηση επιθυμούμε να είμαστε επαρκείς σε αριθμό ατόμων και να αποφεύγουμε την λογική της συνέντευξης. Στόχος μας είναι όλοι οι μετέχοντες να νιώσουν άνετα και φιλικά με όλους ώστε να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα και να συζητήσουμε και να γνωριστούμε.

Είναι αλήθεια πως έχουμε ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων που ενδιαφέρονταν να ενταχθούν αλλά δίσταζαν καθώς δεν γνώριζαν που θα ενταχθούν.

Υπάρχει πολύ μεγάλη παραφιλολογία για το:

  • τι είναι η Wicca,
  • τι είναι η Κορρελλιανή Παράδοση,
  • πως όλα συνδέονται μεταξύ τους και
  • για το τι κάνουμε.

Γι’ αυτό εμείς είμαστε εδώ να λύσουμε κάθε απορία σας όποτε επιθυμείτε.

Γνωρίζοντας πόσο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί ο γραπτός λόγος καμιά φορά (π.χ. FAQ), σας καλούμε να προχωρήσετε μαζί μας σε συναντήσεις.

Τρόπος συμμετοχής:

Θα πρέπει μέχρι και 2 ημέρες πριν την συνάντηση να κάνετε εγγραφή στη φόρμα που θα δείτε στη περιγραφή της εκάστοτε συνάντησης ή να μας στείλετε ένα e-mail με το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να σας καλέσουμε.

Μπορείτε επίσης, να στείλετε μέσω της επικοινωνίας του site και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Αν δεν σας βολεύει η ημερομηνία αλλά θέλετε να μας γνωρίσετε, τότε επικοινωνήστε προσωπικά και δηλώστε το. Οι Συναντήσεις Γνωριμίας γίνονται για να υπάρχει μια ομαδική αλληλεπίδραση και ανταλλαγή απόψεων άλλωστε.

Μαζέψτε τις απορίες σας, οπλιστείτε με τη καλή σας διάθεση και σας περιμένουμε.

Συναντήσεις Γνωριμίας ελλάδα wicca coven

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*