Φιλανδία και Όφιος Ερμής

Φιλανδία και Όφιος Ερμής

Ο Όφιος Ερμής σε συνεργασία με τον αυτόνομο Ναό της Μητέρας Γης στη Φιλανδία, συνδέει την Ελλάδα με μια ακόμα χώρα. Συνεχίζουμε τη Δράση μας ώστε Φιλανδία και Όφιος Ερμής να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Η Έδρα μας μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης με τα μέλη μας να βρίσκονται σε Αγγλία, Βέλγιο, Φιλανδία και Ελλάδα. Όλα τα μέλη μας είναι ελληνόφωνα και μπορούν να συμμετάσχουν σε όλες τις δραστηριότητες μας.

Οι δράσεις μας συνεχίζουν και ακόμα και αν επιτρέπεται από τις 17 Μαΐου η άσκηση των θρησκευτικών μας πιστεύω στους Ναούς. το μέτρο αφορά σε όλες τις Θρησκείες και εμείς επιλέγουμε να κρατήσουμε αποστάσεις ακόμα.

Για εμάς, το πρώτο βήμα εξόδου την εποχή της Καραντίνας ήταν μια νέα συνεργασία, Φιλανδία και Όφιος Ερμής. Ναός της Μητέρας Γης και Κορρελλιανή Παράδοση της Wicca. Όταν τα μονοπάτια των Παγανιστών συναντώνται, τότε οι αλλαγές είναι πάντα προς το καλύτερ.

Φιλανδία και Όφιος Ερμής ελλάδα wicca coven
‘Όμως πόσο μπορούμε σε μια εποχή άγχους, φόβου και αγωνίας να συνεχίζουμε;

Είναι απλό, γνωρίζουμε πως η Θεά και ο Θεός είναι πάντα μαζί μας και μας καθοδηγούν οπότε συντονιζόμενοι μαζί τους καλούμαστε να λάβουμε τις πιο ορθές αποφάσεις.

Το διάστημα αυτό μας έχει απασχολήσει η λειτουργική μας δράση καθώς είχαμε ακολουθήσει και συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του Κράτους για τις λιγότερες δυνατές μετακινήσεις όταν δεν υπάρχει λόγος. Είχαμε ασχοληθεί με online αλληλεπίδραση και την τέλεση πολλών σεμιναρίων ώστε να κρατηθεί η μεταξύ μας επαφή με ασφαλή τρόπο.

Για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν, οι συναντήσεις μπορούν να γίνουν μέσω διαφόρων πλατφόρμων όπως το zoom. Oι αιτήσεις που λαμβάνουμε συνεχίζουν να είναι προς επεξεργασία και επικοινωνία.

Σιγά σιγά τα πράγματα όμως θα αλλάξουν και εμείς θα προσαρμοστούμε εκ νέου με νέες ανακοινωήσεις που καλείστε να δείτε και αν δεν γνωρίζετε, να μας ρωτήσετε. Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε ερώτηση.

Αν μας έχετε στείλει email, έχει απαντηθεί. Αν δεν το βλέπετε, κοιτάξτε στα spam/junk ή στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Να είστε ευλογημένοι,
Εκ μέρους των Επικεφαλής του Ναού

Σχόλιο 1 στο "Φιλανδία και Όφιος Ερμής"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*