Συνάντηση Γνωριμίας στην Αθήνα

Συνάντηση Γνωριμίας στην Αθήνα

Συνάντηση Γνωριμίας στην Αθήνα

Η περίοδος που πέρασε ήταν μεγάλη και για πολλούς μια δοκιμασία. Είδαμε ανθρώπους υγιείς να χάνονται επειδή ήρθαν σε επαφή με έναν μικροοργανισμό που δεν γνωρίζαμε και βιώσαμε εμπειρίες έντονες. Τώρα, η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει και να υπάρχει ένας έλεγχος της κατάστασης. 

Σεβόμενοι το διάστημα που προηγήθηκε, είχαμε διακόψει τις δια ζώσης συναντήσεις και επιλέγαμε διαδικτυακούς τρόπους επικοινωνίας για την ασφάλεια όλων μας. Ήταν από το Καλοκαίρι του 21 που ξεκινήσαμε να πραγματοποιούμε ξανά τις γιορτές μας από κοντά για τα μέλη μας τηρώντας κάθε μέτρο και έτσι συνεχίσαμε. Πλέον έχει έρθει ο καιρός να επανέλθουν και οι συναντήσεις μας με εσάς που μπορεί να θέλετε να μας γνωρίσετε σε μια ανοιχτή συνάντηση. 

Εμείς θα βρεθούμε για να συζητήσουμε, εσείς θα έρθετε να μας γνωρίσετε;

 

Η συνάντηση αυτή αποσκοπά στο να μάς ρωτήσετε ό,τι απορία μπορεί να έχετε. 

Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε 

  • ποιοί είμαστε, 
  • τι σημαίνει η αναγνώριση μας και 
  • ποιοι είναι οι στόχοι μας.

Πιθανόν να έχετε απορίες για την Κορρελλιανή Παράδοση της Wicca, την σύνδεση της με άλλες Παραδόσεις και τι γίνεται Διεθνώς. Θα σας απαντήσουμε και σε αυτές τις απορίες και σε όποιες άλλες προκύψουν. 

Η συμμετοχή σας και η παρουσία σας σε μια συνάντησή μας, δεν σημαίνει πώς γίνεστε και μέλος μας αλλά αν θέλετε, μπορείτε να μάς ρωτήσετε.

Τι σημαίνει να είναι κάποιος μέλος του Συλλόγου, του Ναού, των Κύκλων του Ασκληπιού ή του Απόλλωνα, τι είναι όλα αυτά; Ε θα είμαστε μαζί να σας απαντήσουμε. 

Σκεφτήκατε κάποια απορία; Μπορείτε να την γράψετε και στην δήλωση συμμετοχή σας εδώ:

https://serpentofhermes.com/meetingath0322/

Παραμένουμε πάντα στην διάθεση σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*